Word Reseller

Bij ons kunt u snoep inkopen voor de retail en groothandel

De lekkerste druivensuiker snoepjes en snoeprollen kunt u inkopen bij promosweets snoep groothandel.

Funny Words en Pep-Dex zijn kinderstuks die wij in huis produceren speciaal voor de retail en groothandel inkoop. Geproduceerd met traditioneel vakmanschap in combinatie met een efficiënt en professioneel productieproces zijn dit kinderstuks die aan de laatste normeringen voldoen.
Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het kiezen van de grondstoffen voor deze producten. Alle producten worden op een verantwoorde manier samengesteld en geproduceerd.

Snoep, snoeprollen en kinderstuks bulk inkopen

Zowel Pep-Dex als Funnywords komen in verschillende verpakkingen, van 25 tot 500 stuks. Denk hierbij aan showdozen, polyzakken, silo’s, flowpacks etc. Daarnaast kunt u ze in bulk per 2500 stuks afnemen.

We vertellen u graag meer over onze kinderstuks en over onze mogelijkheden voor resellers.
Neem gerust eens contact met ons op!

snoep groothandel inkopen

Pep-Dex dextrose snoepjes: Midi-Rolls bevatten 100% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C, de Mini-Rolls bevatten 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Ze komen in mint en fruitsmaken. Elk mini rolletje bevat één smaak. De fruitsmaken zijn citroen, sinas, aardbei en bosbes. Elke Midi Roll kan naar wens één smaak of meerdere smaken bevatten. De Midi Rolls komen ook in mint smaak.

Meer over Pep-Dex

snoeprollen inkopen

Funny words dextrose snoepjes: Funny Words Fruitrolletjes zijn dextrose rolletjes van 5,2 gram met 9 tabletjes. Elk rolletje bevat een mix van minimaal 3 natuurlijke fruitsmaken. Dit zijn citroen, sinas, aardbei en bosbes. De wikkels zijn bedrukt in full colour met 20 verschillende teksten, zoals Cool, Swag, Chill, Relax, Bel me, Laat je verwennen etc. Naast dextrose bevatten ze 25% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine C.

Meer over Funny Words